Main menu
SternloopbaanadviesProcess Operator

Process Operator

Over de functie 

In ons complex, chemisch productieproces in de Botlek ben jij helemaal op je plek. Jouw werk aan het productieproces en apparatuur draagt bij aan het optimaal bedrijven van de fabriek, met name op het gebied van de productiecapaciteit, veiligheid, milieu en kosten. Bij het oplossen van eventuele storingen werk je nauw samen met de technische dienst. Je draait mee in een 5-ploegenrooster. Voor deze functie zal je standplaats Botlek zijn en zal je intern een opleidingstraject doorlopen om de fabriek goed te leren kennen.

Taken en verantwoordelijkheden

-Bedienen (starten, bijregelen en stoppen) vanuit de controlekamer van alle deelproductieprocessen van de fabriek conform instructies;
-Controleren en bedienen van de buitenunits van de fabriek eventueel in overleg met de Co-SL en/of Paneloperator zodanig dat aan de vereiste specificaties en doorzet van producten wordt voldaan en dat ter zake geldende veiligheids- en milieuvoorschriften worden nageleefd;
-Lopen van fabrieksrondes/digirondes en controleren van apparatuur, installaties en werkzaamheden;
-Het registreren en administreren van gegevens omtrent productie, processen, installaties, analyses e.d.;
-Naleven en toezien op naleving van de bedrijfs-, milieu- en veiligheid kritische voorschriften door alle aanwezigen in de plant en het daarbij voldoen aan de kaders van wet- en regelgeving.

Functie eisen

-Je bent in het bezit van een Vapro C diploma; 
-Je hebt een grote affiniteit met procestechniek en besturingssystemen. Aangevuld met relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
-Je hebt ervaring met het werken in de chemische industrie.

Persoonlijke kwaliteiten

Je beschikt over de kerncompetenties flexibiliteit, zelfstandigheid, resultaatgerichtheid, initiatief en samenwerken.
Je bent een betrouwbare en goede teamspeler die gemakkelijk met anderen kan omgaan. Je bent resultaatgericht, je toont graag eigenaarschap en staat voor continue ontwikkeling binnen je functie.


Ben je enthousiast geworden en wil jij solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar n.los@sternloopbaanadvies.nl. Een assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Branches

  • Overheid
  • Industrie
  • Woningbouw
  • Zorg & Welzijn
  • Onderwijs
  • Media
  • En vele anderen…
Bij Stern Loopbaanadvies werken ervaren en gekwalificeerde loopbaanadviseurs en psychologen.
Zij beschikken over een uitgebreid relatienetwerk en werken voortdurend aan hun eigen vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo waarborgen we dat u altijd een deskundige, geïnspireerde en enthousiaste adviseur tegenover u treft. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

    Stern loopbaanadvies