Main menu

Outplacement

Outplacement – verandering van werkkring – biedt uitkomst als werkgever en werknemer niet meer met elkaar verder kunnen. Bijvoorbeeld vanwege een reorganisatie, onoverbrugbare meningsverschillen of sterk veranderende functie-eisen. Stuk voor stuk ingrijpende situaties, die om zorgvuldige begeleiding en emotionele ondersteuning vragen. Stern Loopbaanadvies biedt die begeleiding, met een outplacementtraject in vier stappen.

We beginnen altijd met een persoonlijke analyse en potentieelmeting. Daarop volgen achtereenvolgens een trainingsfase, een arbeidsmarktanalyse en een sollicitatiefase. Uiteraard stemmen we iedere stap nauwkeurig af op de situatie en behoefte van kandidaat en opdrachtgever. Gedurende het hele traject biedt Stern Loopbaanadvies kandidaten een rustige werkruimte, waar zij geconcentreerd kunnen werken aan persoonlijke presentatie en cv. Iedereen heeft de beschikking over een computer met internet, telefoon en secretariële ondersteuning. Stern Loopbaanadvies houdt de werkgever schriftelijk op de hoogte van de ontwikkelingen, tenzij anders is afgesproken.

Vrijwel alle outplacementkandidaten die door adviseurs van Stern Loopbaanadvies zijn begeleid, hebben binnen relatief korte tijd een passende baan gevonden. Maar liefst 95% van de kandidaten slaagde er binnen een jaar in een andere werkkring te vinden. De overgrote meerderheid slaagde zelfs binnen vier tot acht maanden.

Bent u geïnteresseerd in een outplacementtraject?

Branches

  • Overheid
  • Industrie
  • Woningbouw
  • Zorg & Welzijn
  • Onderwijs
  • Media
  • En vele anderen…
Bij Stern Loopbaanadvies werken ervaren en gekwalificeerde loopbaanadviseurs en psychologen.
Zij beschikken over een uitgebreid relatienetwerk en werken voortdurend aan hun eigen vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo waarborgen we dat u altijd een deskundige, geïnspireerde en enthousiaste adviseur tegenover u treft. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

    Stern loopbaanadvies