Main menu
SternloopbaanadviesLoopbaanheroriëntatie

Loopbaanheroriëntatie

Soms is bezinning op uw carrière noodzakelijk. Waar sta ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar? Op die vragen geeft een loopbaanheroriëntatietraject bij Stern Loopbaanadvies antwoord. Samen met uw adviseur zet u alle aspecten van uw opleiding, werkervaring én persoonlijkheid op een rijtje. Om zo een scherp en realistisch beeld te krijgen van uw ambities, persoonlijke kwaliteiten, kansen en perspectieven. Dat geeft inzicht in nieuwe en soms onverwachte functiemogelijkheden.

Dit heldere inzicht biedt werknemer en werkgever een stevige basis om in gesprek te gaan en keuzes en afspraken te maken voor het vervolg van een loopbaan, een nieuwe functie of een opleidingstraject. Een heel positieve benadering van flexibiliteit en werknemerschap, waarbij de verandering voor zowel de werknemer als de werkgever een verbetering betekent.

Een loopbaanheroriëntatietraject bestaat doorgaans uit acht tot tien gesprekken met een persoonlijke adviseur. Aan de hand van een werkboek met een groot aantal opdrachten brengt u gezamenlijk alle aspecten van uw werksituatie in kaart. Het traject wordt afgesloten met een psychologisch onderzoek. Aan het eind van het traject ontvangt u een heldere rapportage met resultaten, conclusies en aanbevelingen voor het vervolg van uw carrière.

Benieuwd naar ervaringen met loopbaanheroriëntatie?

Bent u geïnteresseerd in een loopbaanheroriëntatie traject?

Branches

  • Overheid
  • Industrie
  • Woningbouw
  • Zorg & Welzijn
  • Onderwijs
  • Media
  • En vele anderen…
Bij Stern Loopbaanadvies werken ervaren en gekwalificeerde loopbaanadviseurs en psychologen.
Zij beschikken over een uitgebreid relatienetwerk en werken voortdurend aan hun eigen vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo waarborgen we dat u altijd een deskundige, geïnspireerde en enthousiaste adviseur tegenover u treft. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

    Stern loopbaanadvies