Main menu
SternloopbaanadviesSollicitatietraining

Sollicitatietraining

Solliciteren doet u niet iedere dag. Logisch dus, dat u daar vragen over heeft. Hoe ziet een goed CV eruit? Wat kan er beter aan een sollicitatiebrief? Hoe presenteer ik me overtuigend in een gesprek? En hoe benut ik mijn persoonlijke netwerk bij het zoeken naar een nieuwe baan? Bij dergelijke vragen biedt een sollicitatietraining van Stern Loopbaanadvies uitkomst.

Succesvol solliciteren begint met zelfkennis: waarom wil je deze baan, wat zijn je talenten en wat heb je een potentiële werkgever te bieden? Vervolgens komt het aan op overtuigend presenteren. Met een goed CV, een enthousiaste brief en effectieve communicatie. Al die aspecten komen in onze sollicitatietrainingen aan de orde.

Onze sollicitatietrainingen zijn individuele trainingen op maat. In een oriënterend gesprek verkennen we uw vraag en ondersteuningsbehoefte. Op grond daarvan stellen we een training samen die daarbij past: met theorie en veel praktische oefeningen. Zodat u bij uw volgende sollicitatie goed beslagen ten ijs komt!

De praktijk wijst uit dat de sollicitatietrainingen van Stern Loopbaanadvies effectief zijn. De overgrote meerderheid van de deelnemers vond binnen zes maanden een passende baan.

Benieuwd naar ervaringen met sollicitatietraining?

Bent u geïnteresseerd in een sollicitatietraining?

Branches

  • Overheid
  • Industrie
  • Woningbouw
  • Zorg & Welzijn
  • Onderwijs
  • Media
  • En vele anderen…
Bij Stern Loopbaanadvies werken ervaren en gekwalificeerde loopbaanadviseurs en psychologen.
Zij beschikken over een uitgebreid relatienetwerk en werken voortdurend aan hun eigen vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo waarborgen we dat u altijd een deskundige, geïnspireerde en enthousiaste adviseur tegenover u treft. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

    Stern loopbaanadvies