Main menu
SternloopbaanadviesMaterial Coordinator

Material Coordinator

Over de functie 

De afdeling Maintenance is op zoek naar een Material Coordinator voor locatie Botlek. Als Material Coordinator ben je verantwoordelijk voor alle technische materiaalstromen naar/op/van site, zodat materialen en onderdelen op het juiste moment en plaats beschikbaar zijn. Je beheert en coördineert het materiaal en de voorraden on-site en off-site. De materialen die op site geleverd worden, dienen geïnspecteerd en gecontroleerd te worden volgens de geldende standaarden. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsinspecteur/Warehouse coördinator van Nobian (Bedrijvenpark Botlek). Er wordt gebruik gemaakt van de KPI’s om het materiaalproces te monitoren en te sturen Je rapporteert aan de Ass. Maintenance Manager.

Taken en verantwoordelijkheden

-Zorgdragen voor materiaalbeheer en de opslaglocaties on-site;
-Zorgdragen voor het juiste fysieke beheer van extern opgeslagen spare parts;
-Zorgdragen voor ingangscontrole, hoeveelheden en inspectie/testen volgens geldende standaarden en eisen;
-Opvolgen van afwijkingen en procedure voor beschadigde goederen;
-Uitvoeren van administratieve werkzaamheden o.a. t.b.v. de juiste identificatie van materialen en spare parts gebaseerd op documentatie, BOM, leveranciersinfo en ervaring;
-Beheren van certificaten en documenten behorende bij materialen en spare parts;
-Naleven en toezien op de naleving van wettelijke en bedrijfsverplichtingen en procedures op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu.

Functie eisen

-Afgeronde mbo-diploma (logistiek of soortgelijk) en ervaring in een vergelijkbare functie (Warehouse) voor minimaal 5 jaar;
-Ervaring met of affiniteit materialen en onderdelen bij voorkeur in (Petro-)chemische industrie;
-Communicatief vaardig en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
-Uitstekende Microsoft Office beheersing;
-Ervaring met het SAP-systeem is een pré.

Persoonlijke kwaliteiten

Je beschikt over de kerncompetenties flexibiliteit, zelfstandigheid, resultaatgerichtheid, initiatief en samenwerken. Je bent nauwkeuring en zeer klant- en servicegericht ingesteld. Je hebt een sterk organisatie- en planningsvermogen. Daarnaast ben je zeer kwaliteitsgericht en heb je oog voor detail.


Ben je enthousiast geworden en wil jij solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar n.los@sternloopbaanadvies.nl. Een assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Branches

  • Overheid
  • Industrie
  • Woningbouw
  • Zorg & Welzijn
  • Onderwijs
  • Media
  • En vele anderen…
Bij Stern Loopbaanadvies werken ervaren en gekwalificeerde loopbaanadviseurs en psychologen.
Zij beschikken over een uitgebreid relatienetwerk en werken voortdurend aan hun eigen vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo waarborgen we dat u altijd een deskundige, geïnspireerde en enthousiaste adviseur tegenover u treft. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

    Stern loopbaanadvies