Main menu
SternloopbaanadviesVaardigheidstrainingen

Vaardigheidstrainingen

Bent u op zoek naar een training om uw vaardigheden op een specifiek vlak te versterken? Wilt u effectiever communiceren, uw grenzen duidelijker aangeven of slimmer omgaan met stress? Of wilt u uw medewerkers trainen in vaardigheden die specifiek in uw bedrijf van belang zijn? Dan is een training van Stern Loopbaanadvies iets voor u.

Stern Loopbaanadvies biedt een breed spectrum aan vaardigheidstrainingen, specifiek afgestemd op uw persoonlijke vraag en trainingsbehoefte. Denk bijvoorbeeld aan effectief communiceren, assertiviteitstraining, conflicthantering of commerciële vaardigheden. Trainingen waarin we theorie combineren met veel praktische oefeningen. We geven onze trainingen zowel individueel als in groepsverband. Voor bedrijven verzorgen wij graag een in-company training op maat, nauwkeurig afgestemd op de situatie in uw bedrijf, bijvoorbeeld op het gebied van verzuimmanagement, leiding geven of het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Het overzicht hieronder is slechts een greep uit ons aanbod. Heeft u interesse in onze trainingen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Effectief Communiceren

Communiceren zonder ruis, zodat uw boodschap duidelijk overkomt en uw gesprekspartner u goed begrijpt. Geen verkeerde interpretaties, aannames of onjuiste conclusies meer. Dat is het doel van deze training. Wat is uw persoonlijke stijl van communiceren? Wanneer is uw boodschap duidelijk overgekomen? Wat is uw kracht en wat uw valkuil? En hoe kunt u daarmee omgaan? Deze vragen staan in deze training centraal.

Assertiviteit

“Nee” durven zeggen en duidelijk je eigen grenzen aangeven. Het klinkt eenvoudig, maar het is zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wat zijn de belemmeringen, hoe blijft u zichzelf en wat heeft u hiervoor nodig? Daar gaat het in deze training om.

Commerciële vaardigheden

Wilt u meer rendement uit uw organisatie halen? De commerciële resultaten verbeteren? Uw medewerkers een steuntje in de rug geven, als het gaat om het creëren en benutten van kansen? Denk dan eens aan de in-company training commerciële vaardigheden. Met theorie en praktische oefeningen gaan we in op alle vaardigheden die nodig zijn voor het boeken van commercieel resultaat.

Omgaan met conflicten

Irritaties of problemen komen in iedere organisatie voor. Maar wat te doen als een conflictsituatie leidt tot extreme spanning of ruzie? In deze training komen verschillende stijlen van conflicthantering aan de orde. Daarnaast bespreken en oefenen we effectieve manieren om met conflicten om te gaan.

Branches

  • Overheid
  • Industrie
  • Woningbouw
  • Zorg & Welzijn
  • Onderwijs
  • Media
  • En vele anderen…
Bij Stern Loopbaanadvies werken ervaren en gekwalificeerde loopbaanadviseurs en psychologen.
Zij beschikken over een uitgebreid relatienetwerk en werken voortdurend aan hun eigen vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo waarborgen we dat u altijd een deskundige, geïnspireerde en enthousiaste adviseur tegenover u treft. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

    Stern loopbaanadvies