Main menu
SternloopbaanadviesPotentieelmeting

Potentieelmeting

De tijd van ´lifetime employment´ ligt ver achter ons. Flexibiliteit en voortdurende ontwikkeling zijn voor zowel werkgever als werknemer van steeds groter belang. Maar hoe ver reiken de mogelijkheden van uw medewerkers? In welke richting is groei mogelijk? En waar liggen de grenzen? Een potentieelmeting is een goed instrument om de juiste groeirichting van een werknemer te bepalen. En zo de aanwezige competenties binnen uw organisatie optimaal tot hun recht te laten komen.

Een potentieelmeting begint met een serie gesprekken waarin adviseur en kandidaat gezamenlijk alle aspecten van huidige functie, persoonlijkheid en groeiambities op een rijtje zetten. Tussendoor werkt een kandidaat aan gevarieerde opdrachten, die ervoor zorgen dat in de gesprekken snel voortgang geboekt wordt. Tot slot vindt een psychologisch onderzoek plaats. De uitkomsten worden uitvoerig besproken en Stern Loopbaanadvies verwerkt het geheel tot een overzichtelijk eindrapport met heldere conclusies. Op grond daarvan kunnen werkgever en werknemer in gezamenlijk overleg de groei verder vormgeven.

Benieuwd naar ervaringen van kandidaten met een potentieelmeting?

Bent u geïnteresseerd in een potentieelmeting?

Branches

  • Overheid
  • Industrie
  • Woningbouw
  • Zorg & Welzijn
  • Onderwijs
  • Media
  • En vele anderen…
Bij Stern Loopbaanadvies werken ervaren en gekwalificeerde loopbaanadviseurs en psychologen.
Zij beschikken over een uitgebreid relatienetwerk en werken voortdurend aan hun eigen vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo waarborgen we dat u altijd een deskundige, geïnspireerde en enthousiaste adviseur tegenover u treft. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

    Stern loopbaanadvies