Main menu
SternloopbaanadviesStagiair(e) Human Resources

Stagiair(e) Human Resources

Over de functie
Voor de afdeling Human Resources zijn wij op zoek naar een meewerk stagiair. Je zal je bezig houden met een breed scala aan onderwerpen en processen zoals opleiding, ontwikkeling, recruitment, automatisering HR processen en overige administratieve werkzaamheden op HR gebied. Verder wordt je tijdens de stageperiode betrokken bij diverse projecten waar jij een bijdrage aan kan leveren. In overleg met jou en je docent kan er besproken worden welk project jij het meest passend en uitdagend vindt, waarbij jij ook je eigen ideeën kwijt kunt. Je bent zowel zakelijk als menselijk bezig. Het team bestaat uit een HR Manager, HRD Advisor, HR Assistant, Recruiter en een Compensation & Benefits Officer. Het is een klein energiek team met veel pit en daadkracht. Teamwork, enthousiasme en passie voor het HR-vak staan bij ons voorop.

Jouw kwaliteiten en persoonlijkheidsprofiel
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze 3e jaars student HRM of soortgelijk, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Daarnaast beschik je over goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Wat wij verder van jou vragen: initiatief, enthousiasme, flexibiliteit, teamgeest en de drive om jezelf verder te ontwikkelen.

Informatie en sollicitatie
Ben je enthousiast geworden en wil jij solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@sternloopbaanadvies.nl.Branches

  • Overheid
  • Industrie
  • Woningbouw
  • Zorg & Welzijn
  • Onderwijs
  • Media
  • En vele anderen…
Bij Stern Loopbaanadvies werken ervaren en gekwalificeerde loopbaanadviseurs en psychologen.
Zij beschikken over een uitgebreid relatienetwerk en werken voortdurend aan hun eigen vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo waarborgen we dat u altijd een deskundige, geïnspireerde en enthousiaste adviseur tegenover u treft. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

    Stern loopbaanadvies