Main menu
SternloopbaanadviesMaintenance Engineer (rotating)

Maintenance Engineer (rotating)

die de focus richt op maximale betrouwbaarheid van onze installaties

Voor een top chemisch bedrijf zoeken wij een Maintenance Engineer.

Het werk
Vanuit uw eigen discipline bent u nauw betrokken bij het ontwikkelen van een lange termijn visie en strategie op het gebied van reliability management als basis voor alle activiteiten. Belangrijk hier bij is het opsporen van kostenverhogende en/of productieremmende structurele factoren. Daarop richt u effectieve, preventieve onderhouds- en inspectieprogramma’s in voor rotating equipment om die vervolgens te beheren en uit te voeren.

Uw kwaliteiten
Een afgeronde HTS of TU in de richtingen E&I, Wtb, Energietechniek of Apparatenbouw voor de Procesindustrie en de nodige relevante ervaring vormen de basis voor deze uitdagende functies. U bent een ambitieuze generalist en een pragmatische klantgerichte ‘zelfstarter’ met overtuigingskracht en teamspirit. Voor de maintenance engineer met de focus op rotating equipment is essentieel het (dagelijks) verlenen van technische support aan de fabrieksoperatie, en het bekend zijn met o.a. RCM technieken en normen als Atex en machinerichtlijnen.

Ons aanbod
Naast veel afwisseling in een technologisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt deze werkgever alle ruimte voor eigen initiatief en is iedereen direct en persoonlijk aanspreekbaar. Naast het investeren in ons eigen technologische ontwikkeling, investeren we ook graag in uw verdere ontwikkeling. Ons pakket arbeidsvoorwaarden mag gezien worden en omvat o.a. een uitstekend salaris, een plantprestatiebonus, premievrij pensioen, goede verlofregeling en een bijdrage in de levensloopregeling.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Branches

  • Overheid
  • Industrie
  • Woningbouw
  • Zorg & Welzijn
  • Onderwijs
  • Media
  • En vele anderen…
Bij Stern Loopbaanadvies werken ervaren en gekwalificeerde loopbaanadviseurs en psychologen.
Zij beschikken over een uitgebreid relatienetwerk en werken voortdurend aan hun eigen vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Zo waarborgen we dat u altijd een deskundige, geïnspireerde en enthousiaste adviseur tegenover u treft. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

Stern loopbaanadvies